Toimitusehdot

ToniToni verkkokauppan tavaramerkin omistaa ja verkkokauppaa hallinnoi T&T Cycles Oy Ltd (Y-tunnus: 2675480-4)

1. Asiakasrekisteri

Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme. Emme käytä tietojasi markkinointiin, mikäli et ole antanut tähän suostumustasi. Tietojasi ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille.

2. Hinnoittelu

Tässä verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteita myydään kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan ja lisäksi veloitetaan mahdolliset toimituksesta aiheutuvat kulut.

T&T Cycles Oy Ltd pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi hintavirheellinen tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa, esimerkiksi 0,00 euroa.

3. Tilaaminen ja toimitusaika

Vähimmäistilausrajaa ei ole.

Toimitamme tuotteita Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilaukset pyritään postittamaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. 

Ilmoitamme tilaajalle sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa selvästi normaalista.

Myyjällä on oikeus vaihtaa toimitustapa edullisemmaksi, mikäli alunperin valittu toimitustapa ei sovellu toimitettavalle tuotteelle. Voimme esimerkiksi lähettää kirjeeseen mahtuvan tuotteen kirjeitse asiakkaan kotiosoitteeseen, vaikka tilauksen yhteydessä olisikin valittu toimitustavaksi Postin pakettiautomaatti.

4. Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuotetta ei tilaushetkellä ole saatavilla.

Tilaaja voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@tonitoni.fi

Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen. Palauttaminen tapahtuu kuluttajan omalla kustannuskella.

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain mukaan.

5. Reklamaatiot

Mikäli toimitus on sisältänyt virheellisen tai viallisen tuotteen tai mikäli toimitus on ollut muulla tavalla virheellinen, tilaajan on annettava reklamaatio T&T Cycles Oy Ltd:lle viipymättä. Kaikki tuotteita tai toimitusta koskevat reklamaatiot pyydämme lähettämään viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@tonitoni.fi

6. Muut ehdot

T&T Cycles Oy Ltd ei ole vastuussa, mikäli toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy force majeure -syistä. Emme myöskään ole vastuussa, mikäli tilaus jää saapumatta perille tai viivästyy tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

Pidätämme oikeuden olla myymättä ja toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille ja toistuvasti toimitusehtoja rikkoneille tilaajille.

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa

Verkkosivuillamme olevan materiaalin immateriaalioikeudet, kuten kuvat ja tuotekuvaukset, kuuluvat joko T&T Cycles Oy Ltd:lle tai yhteistyökumppaneillemme. Niiden kopiointi omaan käyttöön on ehdottomasti kiellettyä