Ladataan sisältöä..

Stages wattikampia on saatavissa kolmea erilaista mallia. L mittaa tehon vasemmasta kammesta, LR molemmin puolin mittaava ja R oikeasta kammesta

 

Stages Power L

 

Kuva 1

 

Stages Power LR

 

Kuva 2

 

Stages Power R

 

Kuva 3

 

Tourilla testattu

Stages kammella on voin voitettu Tour de Fracessa, sekä monia voittoja maailman että kansallisissa mestaruuskisoissa. Jos uskot että kilpailut tarjoavat maailman parhaan testauskentän, siinä tapauksessa Stages on yksi maailman parhaista mittareista.

 

Aktiivinen lämpötilan kompensointi vakiona

Mittausten yhtenäisyys on voimamittarin tärkein ominaisuus. Stages oli markkinoilla ensimmäinen mittari jossa oli automaattinen lämpötilakompensointi. ACT:n ansiosta voit luottaa Stagesin tehoihin kaikissa olosuhteissa

 

Yksittäisen mittarin kalibrointi tarkimpien tulosten saamiseksi

Jokainen Stages mittari kalibroidaan erikseen jotta varmistetaan 1,5% tarkkuustaso.  Yksittäisen kalibroinnin etuna on että voit luottaa kaksipuoleisen järjestelmän antamiin tietoihin, koska se on mittaustulos eikä arvio.

Voit lisätä R kammen olemassa olevaan L kampisarjaan tai käyttää R kampea pyörässä johon L kampi mahdu pyörimään rungon muotoilun tai keskiön luona olevan jarrun takia.

 

https://www.tonitoni.fi/stages